Moods & Modes

CD The Cornflower

De nieuwe CD The Cornflower komt in 2024 uit. Een eigen CD met een aantal eigen geschreven harpstukjes. Mijn moeder is in 2021 overleden. Wij kinderen deden haar altijd een plezier met een bosje wilde korenbloemen. De korenbloem was 1 van haar lievelingsbloemen. Na haar overlijden wandelde ik door de weilanden in mijn geboortestreek Twente. Wandelend met mijn harp over de heuvels bij het Springendal kwam ik op den duur uit op een prachtig veld vol met korenbloemen. Vroeger zag je op de Twentse roggenvelden veel korenbloemen. Dit is helaas een stuk minder geworden door de hedendaagse intensieve akkerbouw en gebruik van herbiciden. Ik beschouw deze toevallige ontmoeting met dit bloemenveldje na een periode van verlies als een geschenk van boven. Zo ontstond de melodie The Cornflower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *